onsdag 3 juni 2015

Kulturhistorisk kunskap efter vindkraftarkeologi - P4 Halland


Ett kort inslag om vad de senaste årens arkeologiska insatser i samband med vindkraftetableringar gett för spännande kunskap.

Uppenbart är att insatserna kompletterar det vi vet fårn slättbygden på ett intressant sätt.

Läs mer i denna blogpost.
________________________
Projektet finansieras av Energimyndigheten och administreras av Länsstyrelsen Hallands län.

1 kommentar:

  1. Jag heter Christian Hofman. Detta är en mycket lycklig dag i mitt liv tack vare den hjälp som Dr. .nosakhare har gett mig för att hjälpa mig att återfå min ex-hustru med sin spell av kärlek och magi. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min fru verkligen fuskade och letade efter en skilsmässa, men när jag stötte på Dr..nosakhare e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sin ex tillbaka och hjälp fixa förhållandet och göra människor lyckliga i sin relation. Jag förklarade min situation och sedan sökte jag hans hjälp, men till min största överraskning sa han till mig att han skulle hjälpa mig med mitt fall och att jag nu firar för att min fru helt har ändrats till det bättre. Hon vill alltid vara vid min sida och kan inte göra någonting utan min present. Jag tycker verkligen om mitt äktenskap, vad en fantastisk fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på Internet för att Dr..nosakhare är en riktig stavagare. BEHÖVS HJÄLP? KONTAKTA
      -Mail- blackmagicsolutions95@gmail.com
    du kan också lägga till honom på Whats-app: +2349083639501
    Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i din relation. Och det är också perfekt i din relation.
    vill du ha din ex tillbaka?
    vill du ha en kärleksförtroll för en ny älskare?
    Barnlös problemlösning?
    Ekonomiska problemlösning?
    Svag erektion och snabb utlösning?
    lösningen på sjukdom och sjukdomar i kroppen
    Du vill bli befordrad på ditt kontor.
    Skilsmässa problemlösning?
    Whatsapp eller ring +2349083639501

    SvaraRadera